Anti-stressmassage voor 45+vrouwen

Ontspannen…..het woord zegt het al. Laat los wat aangespannen is.

Tijdens een anti-stressmassage ligt u heerlijk op een comfortabele massagetafel. Voordat ik met de massage begin, wil ik graag van u weten of u puur voor ontspanning komt of dat er ook pijnlijke plekken zijn, die wat extra aandacht vragen.

Spieren die te lang strak gespannen zijn gaan pijn veroorzaken. Pijn in de nek, schouders, rug, kuiten. Veel mensen lopen ermee door totdat ze elke dag pijn hebben. Het is natuurlijk beter om net ietsje eerder met het lichaam aan de slag te gaan. Maar hoeveel last u ook heeft, het is meestal op te lossen. Een massage kan wonderen doen.

Een ontspanningsmassage heeft niets te maken met “strelen en aaien” maar met de juiste strijkingen op de juiste plek. Er wordt met de vlakke hand gemasseerd, met de vingertoppen en zelfs met de vuisten. Van mij mag u verwachten dat ik de spierknopen op de juiste manier behandel zodat er ontspanning optreedt.

Het is een afwisseling van stevige en zachte strijkingen en na 5 minuutjes merkt u al dat u zich overgeeft en u zweeft een beetje weg. Een anti-stressmassage kunt u ook zien als een onderhoudsbeurt voor lichaam en geest. Een uur is een prima tijd voor een volledige lichaamsmassage.

Investering: 50 euro voor een vol uur.

Toe aan een rustmoment?