Slaap anders en wordt uitgerust wakker

Worstel je met slaapproblemen? Zet met het programma ‘Uitgerust Wakker Worden’ stappen om weer goed te slapen. In een uitgebreide intake onderzoeken we de specifieke oorzaken van jouw slaapproblemen. Je ontvangt 6 uur persoonlijke begeleiding, doorlopende e-mailondersteuning en krijgt toegang tot een exclusieve Facebookgroep genaamd ‘Anders Slapen’. Daarnaast zal ik op maat gemaakte opdrachten en voedingsadvies verstrekken om je slaap te verbeteren.

Wat zijn de Voordelen van het Slaapverbeteringsprogramma?

Door deel te nemen aan mijn programma, ontwikkel je een diepgaand bewustzijn van je eigen slaappatronen en leer je deze te verbeteren met gerichte, persoonlijke opdrachten. De interactie met mededeelnemers in mijn exclusieve Facebookgroep Anders Slapen biedt een extra laag van ondersteuning en gemeenschapsgevoel. Het meest significante resultaat na drie maanden begeleiding is een transformatie in je slaappatroon. Ik heb gemerkt dat velen van mijn deelnemers melden dat ze niet langer opzien tegen naar bed gaan, maar juist uitkijken naar een rustgevende slaap.

Wist je dat je eetgewoonten een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de kwaliteit van je slaap?

Volledig Traject

Een slaapprobleem is niet iets dat je ‘even’ oplost; het vereist tijd en toewijding. Ik geloof sterk in het bieden van volledige aandacht om echte resultaten te behalen. Daarom duurt dit traject 3 maanden.  

In het gratis kennismakingsgesprek verkennen we  jouw hulpvraag en bepalen we of het programma Uitgerust Wakker Worden bij jou past. Dit gesprek is ook essentieel om te zien of er een goede klik is tussen ons, wat nodig is voor een succesvolle samenwerking. Ook als je besluit om niet in te stappen in dit programma  ontvang je 2 waardevolle tips die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Wil je beter leren slapen?

Je zou het niet denken, maar beter slapen is te leren. Hier heb ik een drie maanden durend programma voor. Wil je ook weer eens normale nachten hebben? Geef je op voor mijn workshop.