Gerlinda

Als moeder van een huilbaby werd ik geconfronteerd met gebroken nachten en brakke dagen. Onze jongen bleek autisme te hebben. Een weg van grote hoogte maar ook diepe dalen als het mis ging. Dan lig je toch even wakker door gepieker. Het heeft mij ervaringsdeskundig en zeer oplossingsgericht gemaakt op een positieve manier. Bijkomend voordeel is dat ik rustig van aard ben maar indien nodig kan ik je ook een stevige schop onder de ……. geven. Negatief zijn heeft niet zoveel zin, ik bouw je liever op een positieve manier op. Om hem beter te kunnen begeleiden en bereiken ben ik gaan masseren, van daaruit is de vraag naar coaching ontstaan.

Ik heb mij opnieuw verdiept in slapen op het moment dat ik in de overgang terecht kwam. Slapen werd weer een dingetje. Het was niet altijd meer vanzelfsprekend dat ik lekker sliep en uitgerust wakker werd.

Verslavende pillen

Het werd mij duidelijk dat veel vrouwen niet zo lekker slapen en zichzelf de dag door slepen. Veel vrouwen zoeken de weg naar de huisarts die een slaappil voorschrijft. Verslavend en in mijn optiek vaak niet nodig. Medicatie helpt misschien voor korte tijd maar je wordt er afhankelijk van en de echte oorzaak wordt niet aangepakt. Tijd om hier verandering in te brengen. Het is dan ook mijn missie om vrouwen op een andere manier bewust te maken van de achterliggende oorzaak. Zo pak je het probleem aan bij de wortel.

Opleidingen

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik de volgende opleidingen gedaan:

Mensgericht coachen bij ACC

Slaapcoaching bij Laudius

Life-coaching bij Laudius

Diverse massage opleidingen

Wil je met mij werken?

Wil je van je slaapprobleem af of lekker een uurtje voor jezelf nemen met een ontspannende massage? Tik op de van toepassing zijnde link hieronder voor meer informatie.

Massage:

Slaapcoaching: