Over Gerlinda

Mijn interesse in slaap werd gewekt toen ik zelf slaapproblemen kreeg. Onze jongste zoon bleek autisme te hebben met de nodige slaapproblemen. In 2022 kwam ik ongelukkig ten val. Een schouderprothese was het gevolg. Mijn werk als masseur staat op een zeer laag pitje. Daar ging mijn slaap. Het was niet langer vanzelfsprekend om goed te slapen en uitgerust wakker te worden. Dit probleem bleek niet uniek voor mij; veel mensen kampen met slaapproblemen en vinden vaak hun toevlucht tot slaapmedicatie. Deze medicijnen kunnen verslavend zijn en pakken vaak niet de werkelijke oorzaak van het probleem aan. Daarom heb ik het mijn missie gemaakt om bewustzijn te creëren over de onderliggende oorzaken van slaapproblemen, om zo een duurzame oplossing te bieden. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, lezen en heeeeel veel ijs! Kun je me wakker voor maken.

Opleidingen

Om mijn cliënten optimaal te ondersteunen heb ik verschillende opleidingen gevolgd:

  • Mensgericht Coachen bij ACC: Hierdoor kan ik je individueel afgestemde ondersteuning en begeleiding bieden.
  • Slaapcoaching bij Laudius: Geeft mij een diepgaand begrip van slaapproblemen en hun oplossingen.
  • Life-Coaching bij Laudius: Deze opleiding stelt me in staat om mensen te helpen met diverse persoonlijke uitdagingen en doelstellingen.
  • Diverse Massageopleidingen: Deze geven me extra tools om te helpen bij het verminderen van stress en het verbeteren van welzijn.
  • 1e lijn slaaptherapie bij Sleepdistrict: Slaapproblemen identificeren, evalueren en behandelen met niet-medicamenteuze methoden.
  • Cognitieve gedragstherapie bij NHA: Negatieve patronen identificeren, veranderen en effectief communiceren met cliënten.

Uitnodiging

Ik nodig je uit om samen te werken aan het oplossen van jouw slaapproblemen. Ben je klaar om deze uitdaging aan te gaan en te werken aan een betere nachtrust en een gezonder leven?
Ik begeleid je graag op deze reis. Samen werken we aan een blijvende verbetering van je slaapkwaliteit en algehele welzijn. Neem contact met me op om een persoonlijk plan op te stellen dat is afgestemd op jouw unieke behoeften!

Wil je beter leren slapen?

Je zou het niet denken, maar beter slapen is te leren. Hier heb ik een drie maanden durend programma voor. Wil je ook weer eens normale nachten hebben? Geef je op voor mijn workshop.